Toivon kannatusjäsenet 2018Teatteriyhdistys Toivo Ry
ei vain tuota laadukasta teatteritaidetta Helsingin kulttuurikentälle, vaan myös osallistuu yhteisöllisyyden rakentamiseen ja paikallisen työvoiman tukemiseen.   Toimimme yhteistyössä monien kulttuurialantoimijoiden kanssa ja vuokraamme tilojamme aktiivisesti myös muille taiteentekijöille. Lisäksi tarjoamme paljon työpaikkoja kulttuurialoilta valmistuneille ja opiskelujen jälkeen työttömäksi jääneille nuorille, sekä olemme mukana Helsingin kaupungin “Osaamisen tunnistus” hankkeessa.

Kannatusjäsenemämme voitte olla mukana tukemassa tärkeää toimintaamme! Jäsenemme ovat toimintamme kannalta ehdottoman tärkeitä niin taloudellisesti kuin periaatteellisestikin. Kannatusjäsenet saavat meiltä ensikäden tietoa tulevista produktioista ja VIP-kohtelua esityksissä. Annamme hyväntekijöillemme erityissijan sydämissämme ja tuomme heitä mielellämme esiin Toivon yhteydessä. Lisäksi pidämme kannatusjäsentemme nimiä esillä verkkosivuillamme ja käsiohjelmissa jäsenten suostumuksella läpi koko jäsenajan. Kannatusjäsenenä olet osa Toivoa!

Kannatusjäseneksi voivat alkaa niin yksityishenkilöt, kuin oikeuskelpoiset yhteisötkin. Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenyyden voi irtisanoa milloin tahansa. Irtisanomistilanteessa, jäsenyys päättyy tällöin maksetun kalenterivuoden loppuun. Kannatusjäsenyyden hintaa voi halutessaan muuttaa vuosittain, jäsenyysmaksu on kuitenkin vähintään 100€/kalenterivuosi.

Liity jäseneksi täyttämällä allaoleva lomake ja suorittamalla jäsenmaksu tästä.


Kysyttävää jäsenyydestä?
Parhaiten saat meidät kiinni sähköpostitse:
info@teatteritoivo.net

Muista liittyä Toivon postituslistalle kuullaksesi ensimmäisten joukossa tulevista käänteistä!
Postituslista
 
* Pakollinen

Teatteriyhdistys Toivo Ry käyttää lomakkeeseen täyttämäänne tietoa ollakseen Sinuun yhteydessä markkinointiin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Valitsethan alapuolelta, mitä väyliä saamme lähestyä Sinua:

Email Marketing Powered by Mailchimp